Zoek jouw Centering Practitioner of Coach

Vind iemand in buurt

Mijn praktijk heet Majiera, wat “Vrees niet, ga naar je goddelijke bron diep in jou” betekent. Als Centering Practitioner, ondersteund met voetreflexologie, shiatsu,… ga ik voelend luisteren wie je bent, waar je vastzit en welke jouw verlangens en groeikansen zijn. Geheeld worden en opnieuw stralen.

Met mijn empathie, creativiteit en enthousiasme help ik je graag terug op weg naar het persoonlijke, relationele en professionele leven die jij echt wil. Mensen inspireren en bewegen via de tools en inzichten als master healer, centering coach, stress- en burn-out coach, loopbaancoach en insights practitioner is mijn passie.

Sinds 2006 ben ik psychotherapeut en geef ik vooral in groepen mindfulness trainingen. Kom je in mijn praktijk dan zal je enkele massagetafels zien staan waar je op kan genieten van relaxerende massage of testen om aan te kopen. Verder staat het hart centraal in wat ik doe via meditatie, hartcoherentie, heartfulness

Yamka spiritz : centering practitioner, healing en reading, bachbloesems, gemmotherapie, hoogsensitiviteit anders bekeken, workshops rond emoties en HSP voor kinderen tot volwassenen, meditatie en visualisatie

Doorheen mijn leven heb ik gemerkt dat ik gedreven ben om mensen te verbinden met hun kwaliteiten en talenten. Deze te laten oplichten en de steun te geven om die te verwezenlijken door mijn Centering praktijk.

Centering Practitioner
Centering Practitioner

Osteopathy / Applied Kinesiology & connection excercises with your horses.

Via centering, osteopathie en kinderosteopathie geef ik heel graag het beste van mezelf op zoektocht, samen met jong en oud, naar een bewegingsvrij en zo ook terug zelfgenezend lichaam. Het leren voelen en begrijpen van de signalen van ons lichaam en geest in een open communicatie, is mijn passie.

Overtuigingen en verwachtingen hebben vaak een negatieve invloed op onze emoties en ons zelfbeeld. Graag help ik je via Centering ®  en Massage om op een zachte manier contact te maken met wat er leeft in jouw lichaam en zo je krachten te leren voelen die je kunnen helpen om hierin te groeien.

Neuro / Energetische kinesiologie

Body Harmony staat voor harmonie brengen in het lichaam. Ik reik natuurlijke therapieën (fyto,gemmo,voeding) aan om het evenwicht te herstellen of te behouden in je lichaam. Ik benader je vragen en thema’s vanuit een holistisch kader, in een veilige omgeving met respect voor jouw manier van Zijn.

Ik ondersteun op jouw ritme bij bepaalde klachten/ thema’s door je fysieke lichaam te scannen en via zachte manuele technieken, focus en ademhaling naar ontspanning te brengen, waardoor je terug ontdekt welke krachten je in jezelf draagt! Om de gevoelde ervaring levendig te houden, geef ik eenvoudige oefeningen mee.”

Centering Practitioner

Als Centering Practitioner is het mijn missie te werken naar een gezond lichaam met aandacht voor emoties en intuitief denken zodat je verlangens voelbaar worden. Het lichaam is voor mij de toegangspoort om inzicht te krijgen in de connectie tussen de fysieke klachten, mentale overtuigingen en emoties. 

Osteopaat D.O. / M.R.O.B. kinesioloog / herborist / healings

Mijn praktijk heet läka händer, wat zoveel betekent als ‘helende handen’. Ik geloof heel sterk in de kracht van aanraking. Via Centering of massage kom je vanuit je hoofd terug in contact met jouw lichaam. Hoofd, hart, emoties en energie vormen opnieuw één geheel. Als je benieuwd bent om dit te ervaren, ben je steeds welkom na afspraak.

Centering Practitioner

Educatief Kinesioloog / Brain Gym / leerkracht

In de palliatieve zorg ben ik mensen nabij in moeilijke momenten van het leven. Via centering, relaxatie, ademhaling en coaching vond ik verdere verdieping in het werken met mensen met als doel luisterend aanwezig te zijn en ondersteuning te bieden om in eigen kracht ten volle in het leven te staan.

Centering Practitioner / Coach

Ik wens vanuit mijn levenservaring en opleiding mensen te bereiken door van hart tot hart in verbinding te treden met elkaar. Ik wens jou te helpen in de zoektocht, die we het leven noemen. Ik sta open voor jouw verhaal, jouw noden en wil samen verder wandelen naar een gelukkiger en bewuster ‘Zijn’.

Vol passie voor groei en mogelijkheden begeleid ik mensen, van kleuter tot volwassene, op hun unieke levenspad. Door inzichten te geven in hun klachten en hun bewust te laten worden van de signalen van hun lichaam. Zo stimuleren we de innerlijke kracht en de weg naar een gezonder en bewuster leven.

Als centering practitioner, stress & burn-out en integrale® coach ben ik gespecialiseerd in persoonlijke groei. Naast inzicht in je noden leer je ook pro-actiever omgaan met jouw uitdagingen. Je krijgt tools mee die je helpen stappen te zetten. Uiteindelijk zal jij terug volop JA! zeggen tegen jezelf en je leven.