Zoek jouw Centering Practitioner of Coach

Vind iemand in je buurt

Mijn praktijk heet Majiera, wat “Vrees niet, ga naar je goddelijke bron diep in jou” betekent. Als Centering Practitioner, ondersteund met voetreflexologie, shiatsu,… ga ik voelend luisteren wie je bent, waar je vastzit en welke jouw verlangens en groeikansen zijn. Geheeld worden en opnieuw stralen.

Centering Practitioner

Sinds 2006 ben ik psychotherapeut en geef ik vooral in groepen mindfulness trainingen. Kom je in mijn praktijk dan zal je enkele massagetafels zien staan waar je op kan genieten van relaxerende massage of testen om aan te kopen. Verder staat het hart centraal in wat ik doe via meditatie, hartcoherentie, heartfulness

Yamka spiritz : centering practitioner, healing en reading, bachbloesems, gemmotherapie, hoogsensitiviteit anders bekeken, workshops rond emoties en HSP voor kinderen tot volwassenen, meditatie en visualisatie

Centering Practitioner

Centering Practitioner
Samen de signalen van onze mind, lichaam en omgeving beter leren voelen en begrijpen door in alle openheid te inspireren via centering, osteopathie en reiki, is mijn passie. Ben jij op zoek naar een weg richting meer gezondheid en geluk? Dan wandel ik, als jij dat wil, graag met je mee.
centering practitioner, kinesitherapeute, fasciatherapeute en de opleiding osteopathie gedaan. 
 

Centering Practitioner, Neuro en Energetische Kinesiologie

Door Centering samen te brengen met mijn ervaring als herboriste wil ik mensen begeleiden in hun groeiproces. Alles in het leven vertaalt zich in spanning of ontspanning in het lichaam en daarmee gaan we samen aan de slag.

Centering Practitioner
Ik ondersteun op jouw ritme bij bepaalde klachten/ thema’s door je fysieke lichaam te scannen en via zachte manuele technieken, focus en ademhaling naar ontspanning te brengen, waardoor je terug ontdekt welke krachten je in jezelf draagt! Om de gevoelde ervaring levendig te houden, geef ik eenvoudige oefeningen mee.”
Centering Practitioner

Centering Practitioner

Centering Practitioner
Als Centering Practitioner is het mijn missie te werken naar een gezond lichaam met aandacht voor emoties en intuitief denken zodat je verlangens voelbaar worden. Het lichaam is voor mij de toegangspoort om inzicht te krijgen in de connectie tussen de fysieke klachten, mentale overtuigingen en emoties. 
Osteopaat D.O. / M.R.O.B. kinesioloog / herborist / healings

In mijn praktijk Pure Heart deel ik mijn passie om mensen terug naar verbondenheid te brengen. Vanuit een veilig en warm cocon neem ik hen mee op reis naar de wijsheid van hun lichaam en laat ik hen hun krachten en talenten opnieuw ontdekken.

Als Centering Practitioner ligt mijn focus op het circulaire denken. In de Centrosofie maken we gebruik van een wiel waarmee we de klachten op een holistische manier in kaart brengen. Deze methode gebruik ik ook dagdagelijks in mijn leven en in het onderwijs als sportleerkracht bij kleuters.  Het thema van mijn eindwerk was “hoe kan de dikke darm ondersteunend werken bij het ontwikkelen van zelfwaarde?” Je emoties leren in beweging brengen, houden en niet vastzetten is belangrijk maar hoe doe je dat? En kan je steun toelaten als je het moeilijk hebt? Voor dit en nog veel meer kan je bij mij terecht.

In de palliatieve zorg was ik mensen nabij in moeilijke momenten van het leven. Via centering, relaxatie, ademhaling en coaching vond ik verdere verdieping in het werken met mensen met als doel luisterend aanwezig te zijn en ondersteuning te bieden om in eigen kracht ten volle in het leven te staan.

Centering Practitioner / Coach
Centering Practitioner
Ik wens vanuit mijn levenservaring en opleiding mensen te bereiken door van hart tot hart in verbinding te treden met elkaar. Ik sta open voor jouw verhaal, jouw noden en wil samen opzoek gaan naar praktische tools en tips om jouw leven te ondersteunen.
In mijn praktijk Lotusstroom kan je terecht voor Centering sessies, massages en voetreflexologie. Ik breng de spanningen van je lichaam naar ontspanning. Ik geef emotionele en mentale ondersteuning bij het verwerken van emoties en vastgegroeide denk patronen of pieker gedachten. 
Voel de veiligheid en vertrouwen opnieuw in je hart groeien zodat je terug je innerlijke kracht kan voelen.
Vol passie voor groei en mogelijkheden begeleid ik mensen, van kleuter tot volwassene, op hun unieke levenspad. Door inzichten te geven in hun klachten en hun bewust te laten worden van de signalen van hun lichaam. Zo stimuleren we de innerlijke kracht en de weg naar een gezonder en bewuster leven. Welkom Centering sessies, healing en affirmaties.

Centering practioner