Centeringģ in de praktijk / ACB - Associatie Centering® België

Wat kan een Centeringģ Practitioner voor je betekenen?

Hoe werkt een Practitioner?

 

Als je kwetsbaar bent, zien mensen ook je kracht. Als je louter kracht uitstraalt, bouw je een muur om je heen…

 

 

Wat kan een Centering® Practitioner voor je betekenen?

Omdat spanningen vooral in het lichaam zeer voelbaar zijn, gebruikt de centering® practitioner het fysiek lichaam als toegangspoort om in contact te komen met het proces waar je je op dat moment in bevindt. Daarnaast kan een centering® practitioner jou meer voeling doen krijgen met bepaalde bewuste of nog niet bewuste kwaliteiten en talenten.
Door zachte aanrakingen en met behulp van bepaalde technieken, krijg je zicht op:

  • waarom er bepaalde fysieke klachten steeds terugkomen,
  • waarom bepaalde emoties en gedachten zich blijven herhalen,
  • waarom je steeds vastloopt op bepaalde thema’s in je leven,
  • welke gebieden in je lichaam gespannen zijn en wat je hieraan kan doen,
  • welke kwaliteiten en krachten je in jezelf draagt.

Door in te werken op de beweeglijkheid van weefsels van o.a. de organen, de spieren, de klieren, de botten, helpt de centering® practitioner het lichaam te openen zodat spanningen losgelaten kunnen worden. Je ervaart een bijzondere ontspanning en er komt ruimte vrij om terug in verbinding te komen met jezelf, je dromen en verlangens. En zo kan je meer evenwicht ervaren met de anderen en je omgeving.

Een centering® practitioner vertrekt vanuit jouw krachten en talenten. Je krijgt ook tools aangeboden die je in staat stellen om stappen te zetten zodat er verandering in je dagelijks leven plaatsvindt.

De sessies verlopen op een veilige, zachte en voedende manier, op jouw ritme en duren ongeveer een uur, waarbij ondersteuning, coaching, vertrouwen en respect voor jouw eigen proces centraal staan.

Om jou als klant te beschermen, om de de waardigheid en de integriteit van het beroep te bewaren en de kwaliteit van de door de Centering® Practitioner gepresteerde diensten te waarborgen zijn Centering® Practitioners gehouden aan een deontologische code.

 

Hoofdzetel

Overheulestraat 237, 8560 Moorsele - O56/444796 - info @ souldance.be - Souldance
Copyright © Centering® - Webdesign: Levensstroom