Centering® in de praktijk / ACB - Associatie Centering® België

Hoe verloopt een sessie bij een Centering® Practitioner?
 

Het verloop van een sessie bij een Practitioner?

 

Een van de moeilijkste keuzes in het leven is of je iets los moet laten of nog meer moet proberen.

 

 

Hoe verloopt een sessie bij een Centering® Practitioner?

Een eerste kennismaking gebeurt aan de hand van een gesprek. Tijdens dit gesprek wordt er samen met jou bepaald waarmee we aan de slag gaan. Dit kan een thema zijn, een fysieke of emotionele klacht, een vraag tot persoonlijk inzicht of persoonlijke groei. Daarna wordt er jou gevraagd om op de behandelingstafel plaats te nemen. Een Centering® Practitioner werkt steeds via het lichaam want elk verhaal dat zich in ons leven afspeelt, weerspiegelt zich ook in ons lichaam. Ons lichaamswerk omvat zachte druktechnieken die de spanningen rond onze klachten opspoort en deze op een zachte manier in beweging brengt zodat er ruimte komt voor ontspanning en inzichten. Soms wordt er ook via de ademhaling gewerkt en bieden we eenvoudige oefeningen aan zodat je ook verder thuis aan de slag kunt.

De sessies verlopen op een veilige, zachte en voedende manier, op jouw ritme en duren ongeveer een uur tot maximaal anderhalf uur, waarbij ondersteuning, coaching, vertrouwen en respect voor jouw eigen proces centraal staan.

Voor wie?

Een Centering® sessie is bedoeld voor al wie een beter inzicht wil bekomen in zijn dagelijks leven en zich beter wil voelen in zijn lichaam. Beter wenst om te gaan met de dinges des levens. Bepaalde thema’s in zijn leven wens aan te pakken. Een andere kijk of inzicht wenst te krijgen in bepaalde thema’s die hangende zijn in het leven van elke dag. Inzichten rond werk en relaties.

Centering® kan ondersteuning bieden bij fysieke klachten, stress-gerelateerde klachten, emotionele klachten, energetische klachten (bijvoorbeeld moeilijk bij eigen energie blijven, meegaan in de energie van de ander, energie van de ander overnemen).

Deze vragen bieden je een leidraad.

  • Ben je vaak moe en weet je niet waarom?
  • Verlies je snel jouw energie?
  • Heb je bepaalde terugkerende pijnen of klachten?
  • Ben je een emotioneel iemand en weet je geen raad met bepaalde emoties?
  • Pieker je veel?
  • Ben je iemand die steeds de verkeerde partners ontmoet?
  • Vind je jouw ideale job niet?
  • Ben je op zoek naar je talenten?
  • Ben je een student die niet goed weet welke studierichting je moet kiezen?
  • Ben je gewoon iemand die wil werken aan je welzijn en welbevinden?

 

Hoofdzetel

Overheulestraat 237, 8560 Moorsele - O56/444796 - info @ souldance.be - Souldance
Copyright © Centering® - Webdesign: Levensstroom