Centering® in de praktijk / ACB - Associatie Centering® België

Wie is een Centering® Coach?
 

Wie is een Centering® Coach?

 

De ACB groepeert de Belgische Centering® Practitioners die de vierjarige opleiding o.l.v. Kurt Pattyn en Nele Vandezande voltooid hebben.

 

 

Wie is een Centering® Coach?

Een centering® Coach is in de eerste plaats een begeleider die jou kan ondersteunen bij bepaalde thema’s, klachten of verankerde gewoontes waarbij er steeds aandacht is voor de fysieke, mentale en emotionele behoeften.
Een centering® Coach werkt via het dynamisch model van Centering®. Dit is een model dat helpt om op een circulaire manier te kijken naar de mens in zijn totaliteit. Dit wil zeggen, niet meer oorzaak-gevolg gericht, niet meer los van elkaar, maar ondersteunend, voedend, zoekend naar de verbinding met jezelf, je relaties, je omgeving.

Er worden geen diagnoses gesteld, je wordt wel ondersteund en begeleid bij een groeiproces om klachten zoals stress, spijsverteringsproblemen, hoofdpijn, vermoeidheid, burn-out, gebrek aan zelfvertrouwen, het niet vinden van je weg, terugkerende patronen, slaapmoeilijkheden, angst,… vanuit een andere context te bekijken en hiermee aan de slag te gaan.

Hoofdzetel

Overheulestraat 237, 8560 Moorsele - O56/444796 - info @ souldance.be - Souldance
Copyright © Centering® - Webdesign: Levensstroom, praktijk voor psychotherapie, massage, mindfulness, massagetafels